Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det går inget bra med ridbyxinköpen.....

Publicerad 2013-05-29 12:32:00 i Vanlig vardag,

Däremot fick jag "reklam" om en annan sak igår. Den tänker jag hålla hemlig så länge. Egentligen är den helt suverän. När jag dessutom inte behöver någon importlicens för produkten längre är det ju ännu bättre. Jag tänker inte berätta vad det är. Det får vara en hemlighet så länge. Jag kan bara säga att det är som att bitarna faller på plats en efter en......
 
När något jävlas, lägg det på hyllan och invänta rätt tillfälle. Det är det jag gör nu. Allt har sin tid och plats.
Man kan vara egoistisk, men inte girig och gorma åt sig bara för att man själv vill ha och sedan leva med inställningen att "andra kan betala". Det fungerar inte så. Därför löser jag nu saker långsiktigt. En sak i taget.....i rätt ordning. Bygga från grunden betyder att man gör grunden stabil och stadig att stå på utan rasrisk.

Sedan ska jag planera om lite i mitt liv så att det fungerar bättre. Jag måste strukturera upp det lite. Igår var jag tvungen att "akutjobba", men min medryttare tog hand om stallet på kvällen så det löste sig. Idag ska jag iväg och göra andra roliga saker.
 
 
 
Have fun people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela