Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dags att tjäna lite pengar

Publicerad 2013-05-09 10:52:00 i Vanlig vardag,

Nu är det dags att tjäna lite pengar. Jag kom faktiskt på en plan på hur jag ska göra. Nu är det bara att tuta och köra. Eller en plan kanske var lite fel. Jag gjorde en snabb uträkning och insåg att det inte är så svårt om man bara använder hjärnan lite.
 
Jag tänkte börja idag. Det är en bra dag. Egentligen hade jag tänkt börja igår, men då var jag lite spak och behövde vila. Idag tänkte jag köra på min mer långsiktiga plan vilken innebär lite arbete och mer pengar. Det ska vara enkelt och lätt. As simple as that!

Dessutom ska jag köra på bättre logistik den här gången. Jag måste vara smartare. Mer pengar - mindre tidsåtgång!

Jag ska idag göra iordning annonser för 2 veckor och sedan köra all planering för dem på ett bra sätt. Det kommer att bli sketabra.
 
Det ska dessutom tryckas visitkort inför nästa helg då det ska säljas underkläder i större mängder.
 
Dessutom tror jag att jag behöver tjäna lite extra för jag tror att jag råkade beställa fler ridbyxor än jag tänkt, typ dubbelt så många än jag tänkte från början. Är dock lite osäker.... Fler ridbyxor att sälja=mer pengar att tjäna.
 
Nu jävlar ska jag köra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela