Bara "lite" gick fel idag!
Är man ansvarig så är man! Det har jag lärt mig nu. Dessutom är jag en extremt plikttrogen, och tro det eller ej, men väldigt petig och noggrann person. INGET får lämnas åt slumpen. Mitt kontrollbehov är dessutom ENORMT! Kontrollen över att allt ska bli så perfekt till kunden som möjligt.
Idag kom en av kockarna in i tältet och frågade om allt var lugnt. Jag svarade ja och frågade om han var ansvarig för våran mat. Då tittade han på mig och svarade ehh, jag är ansvarig för ALL mat på Solvalla. Jaha, svarade jag och såg nog lätt korkad och oförstående på honom. Hur skulle jag kunna veta det? Han tittade på mig igen och sa: Ja, jag är ju på sätt och vis också ansvarig för maten till er. Haha, vad rolig han var. =) Nåväl, jag svarade iaf ja. Det var här jag lärde mig något. Buffén skulle stå uppdukad till 12.30. Klockan 12.09 började vi ställa upp den och det var då jag insåg katastrofen. Någonstans bland alla 30 000 besökare och några tusen i personal hade två av våra rätter försvunnit. Vi hade med andra ord bara 7 av 9 rätter att duka upp. Katastrof!!!!!!
Dumma jag som inte hade kollat att allt var med själv! Learn by doing kallas det. Min telefon fungerade naturligtvis inte för det var ungefär lika belastat som vid tolvslaget på nyårsafton. Tack och lov kunde vi nalla lite här och där av några som hade samma buffë och kunde ställa upp alla. Misstag nummer x i raden av det jag lärt mig i helgen.
Dumma jag som inte hade kollat att allt var med själv! Learn by doing kallas det. Min telefon fungerade naturligtvis inte för det var ungefär lika belastat som vid tolvslaget på nyårsafton. Tack och lov kunde vi nalla lite här och där av några som hade samma buffë och kunde ställa upp alla. Misstag nummer x i raden av det jag lärt mig i helgen.
Det roliga däremot var att hon som var samordnare sa att det enda tältet som fungerat dagen innan var "Jenny" för jag var självgående och hade koll på läget. Då hade personalansvarige svarat: Ja, Jenny hon är bra! Yeay! Fett happy!
Det roliga nummer två var att jag blev uppraggad som framtida personal av han som var inhyrd att vara ansvarig från kundens sida. Det innebär att jag nu även kommer att ha en fot inne i eventvärlden. Jag tänkte på det häromveckan att det skulle passa mig perfekt. Tjolavips är man inne i den världen. Som på en räkmacka. Jag tycker att jag utvecklat det här med attraktionslagen och att leva efter den ypperligt.
Det roliga nummer två var att jag blev uppraggad som framtida personal av han som var inhyrd att vara ansvarig från kundens sida. Det innebär att jag nu även kommer att ha en fot inne i eventvärlden. Jag tänkte på det häromveckan att det skulle passa mig perfekt. Tjolavips är man inne i den världen. Som på en räkmacka. Jag tycker att jag utvecklat det här med attraktionslagen och att leva efter den ypperligt.
Nu ska jag sova och njuta. Nästa gång "kocken" kommer och frågar om allt är ok ska jag ha sett till att ja kontrollerat matleveransen ordentligt. Dessutom måste jag bara tillägga att det är personalfest nästa helg och jag har nog sett ut en som jag tänker prata med lite extra...... if you see what I mean....... ;-)