Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen - it works!

Publicerad 2013-05-16 14:16:00 i Vanlig vardag,

Helt plötsligt kommmer sak efter sak som jag önskat mig. Väldigt fascinerande! Just när man sitter och har lust att sätta sig och gråta kommer det saker som man önskar sig.


I måndags hade jag ett viktigt informationsmöte inför ett jobb sista helgen i maj. Jag visste att det var något som jag skulle göra på måndagen, men kunde inte komma på vad det var. Jag tackade sedan jag till att jobba på mitt andra jobb och kommer på en timme innan att jag borde ha åkt på mötet. Glömmer att höra av mig innan tiden för mötet och kom på idag att jag skulle ringa och kolla med han som höll i mötet om det ändå var ok. Det var lugnt. Samtidigt som vi pratar kommer han på att han behöver en personal till på onsdag  - VIP-tältet, here I come! Yeay! Snacka om flyt!

I morse fick jag sms med förfrågan om jag kan jobba på tisdag på ett ställe som jag inte jobbat på sedan i höstas någon gång. Tisdag = (m)Uppsala, here I come! Precis det jag önskat mig senaste tiden. Jobben är i princip de´samma, men åt två olika företag.
 
Vem sa att det råder brist på arbete i Sverige?????
 
Nu fattas bara investeringskapitalet på ca 30 000 som jag hade tänkt få fram till augusti, men det löser sig väl till dess. Jag orkar inte fundera på hur. Innan dess ska jag ägna mig åt att njuta av livet, vattna mina blommor som ger mig en extra skjuts lycka i livet varje dag och spendera dagarna med att njuta av solen. 

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-05-16 14:24:43

Jag vattnade dina rosor och penseerna vid vägen idag :)

Svar: Åh, tack! Har du sett att även rosorna vid lilla utbyggnaden håller på att ta sig?
Livet På En Kant

Postat av: Annika

Publicerad 2013-05-17 23:48:49

Jag har en attraktionsgrej på gång som även har med eventuella misslyckanden att göra.
(eller icke misslyckanden förhoppningsvis) Kan inte berätta ännu, men om ett par veckor kan jag tala om om det blev som jag hoppades eller inte!

Svar: Coolt! Vi vill naturligtvis höra hur det gick. =)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela