Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ångesten över att behöva bli offentlig! -Ridbyxtillverkningen allt närmre

Publicerad 2013-05-08 10:30:52 i Vanlig vardag,

Mina ridbyxor är snart färdiga för att börja tillverka provexemplaren. Jag vet att de kommer att bli sjukt snygga och att det kommer att bli en snygg outfit. Tanken är även att det ska komma en piké och ett schabrak i samma stil. Mitt största problem är dock att samtidigt som jag väljer att göra det här väljer jag även att börja synas. Det är sådan jävla ångest över det, men samtidigt är det ju det jag vill.
 
Inom mig finns ingen rädsla över att misslyckas. Jag har full koll på vad jag gör och ett misslyckande sitter alltid inom varje person och dennes känslor. Jag vet redan vad jag skapar och vilken plan jag har. Det i sig kommer att lyckas. Sedan kan jag välja att vidareutveckla det hela eller att köra på i den nivå jag har bestämt mig för. Allt är helt och hållet upp till mig. Som jag skrivit tidigare har jag haft det här som plan redan sedan sensommaren/hösten förra året.
 
Nu har jag hittat en toppentillverkare som redan tillverkar ridbyxor åt andra märken i Sverige så jag vet vad är jag arbetar med. Det ska bli så himla roligt.

Nu sitter jag bara och väljer vad jag ska ha för modell på loggan. Jag ska kolla vad en "flocking" logga innebär. Det var nog inte det jag tänkte, men jag tänker iaf kolla upp hur den ser ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela