Real Time Analytics

Livet På En Kant

Var det inte svårare än så här?

Publicerad 2013-03-05 13:56:35 i Vanlig vardag,

Ibland undrar man varför saker känns svårare än de är. Varför gjorde jag inte det här tidigare? Det var inte så svårt.   Det måste vara upprättelsens tid just nu. Nu jävlar ska det satans aset dö. Det får liksom upphöra nu.
 
Det tråkiga är att jag eventuellt måste till tingsrätt och jag är sjukt osugen på det. Ibland måste man kanske göra sådana saker för att få sin egen personliga upprättelse. Jag vet inte. Det ser iaf ut så nu. Jag hoppas på det bästa och att jag kommer att lyckas. Det kan inte finnas annat.
 
Först ska jag sätta mig ner och vila en stund, ringa ett samtal för att rådfråga en person om en sak sedan ska jag njuta resten av dagen av att jag är på väg mot mitt eget himmelrike. Någon elak jävel gjorde mitt liv plötsligt mycket bättre. Jag känner tacksamhet över det och det är toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela