Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tänkt till inför framtiden

Publicerad 2013-03-04 20:45:34 i Vanlig vardag,

Vad hände liksom? Helt plötsligt fick jag massor med läsare på bloggen från ingenstans. Det kanske är så när man är iväg och gör annat på dagen.
 
Nu ska jag iaf sova. Jag vet, klockar är 20.40, men jag är sjukligt trött och jag vill hellre kliva upp tidigt och lägga mig tidigt än att vakna trött som en tusing.
 
Imorgon har jag mycket och viktigt att göra och det på flera fronter. Usch, säger jag bara. Jag ser inte fram emot morgondagen, men efter det kommer något viktigt att förändras. Det kommer att kännas som en befrielse och framtiden kommer att se annorlunda ut.
 
Idag bestämde jag mig också för en viktig sak. Det är så jag vill ha det och jag kommer att lägga mina kort rätt och riktigt. I slutändan är det ändå det enda rätta sättet att spela livets kort på. Allt blir lättare då. Det är som en del i den stora planen jag har för mitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela