Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om att handla med folk från Kina och Indien

Publicerad 2013-03-15 12:35:27 i Vanlig vardag,

Alltså, jag har gjort det några gånger nu. Beställt saker direkt från Kina och Indien. Det är intressant!

Nu senaste igår frågade jag varför tracking-numret till DHL inte fungerade. Den här kommunikationen skedde med en kines. Svaret jag fick: Det är på väg till Hongkong. När det kommer dit får du ett annat trackingnummer. Hmm.... på väg till Hongkong ger mig ju vissa bilder då.
 
Hur lång tid kan det ta att cykla från Huangzhou till Hongkong? Google Maps kan inte ens göra en vägbeskrivning mellan "orterna". Jag höftade till ca 80 mil fågelvägen. Tur det inte var bikinisar jag beställde. Svårt att sälja dem under höstsäsong....
 
Vidare till indiern. Han verkar ha åkt till någon kurort i stt magnifika land. Helt plötsligt upphörde all vidare kontakt. Mycket underligt. Hur ska jag då kunna beställa? Det som förvånar mig är att han dröjer med svaret på förfrågan om beställningen.
 
Jaja, manana manana. Bara att vänta antar jag. Under tiden kan jag ju ägna mig åt att vara arg på surfplattan, gå ut i det fina vädret eller för allt i världen göra något nyttigt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela