Real Time Analytics

Livet På En Kant

Middagmys!

Publicerad 2013-03-16 18:09:53 i Vanlig vardag,

Nu blir det middagsmys. I morse blev det matshopping och nu ikväll ska det bli god middag. Först hade jag tänkt baka och göra makroner, men jag är alldeles för trött för det nu. Det blir bara middag.
 
Slumpen slog inte in idag. Jag vet det för jag kommer inte gå ner förrän jag ska natta hästarna och varken orkar eller vill jag ens träffa någon om någon skulle vara där. Slumpen kanske slår in någon annan dag. Jag blev lite besviken idag det var så fint väder och allt, men samtidigt kan slumpen inte alltid förse en med bra saker. Det andra alternativet är ju att personen i fråga inte skulle vara intresserad och då är det ju som det är. Jag vet att jag borde se mig om efter någon annan. Det kommer förr eller senare. Helt plötsligt står någon annan där och då har han som mist sin chans. Han känns som en typisk sådan. Grejen är: Då får man skylla sig själv! Då får man stå och se på. Hur många har inte upplevt det? Jag tycker jag har gett honom massor med chanser, men till skillnad från alla andra tar han inte ens lillfingret om man ger honom handen. Hur ska jag då göra? Eller så har han träffat någon annan, men då är det också som det är. Jag vet inte eftersom han inte svarat på mina kontaktförsök. Äh, nu lägger jag ner för idag.
 
Fast jag tänker nog börja se mig om efter annat också. Jag kan inte hänga fast mig vid en som inte verkar intresserad allt som oftast. Det är bara det att jag hade lagt ner om det inte var för att slumpen slagit in varje gång jag skrivit om det, eller som den gången när jag skrev: Han kan ju iaf börja med att visa upp sig här lite mer och han kom dagen efter redan och var in flera gånger i stallet. Jag vet, eftersom S var där. Det var bara det att jag inte var där just då. Jag är ju inte i stallet 24/7 365 dagar om året, även om jag är där ofta. Jag tycker det var gulligt och på ett sätt struntar jag i om han inte svarar på mina kontaktförsök, skullle man se hans besök i stallet som kontaktförsök var ju inte jag där heller. Nåväl, det känns lite förnedrande att skriva om det eftersom jag fattar att folk tycker jag är dum i huvudet och att jag borde fatta att han inte är intresserad. Då får ni tycka det. Jag är som jag vill, inte som du vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela