Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tror att det finns en mening med allt

Publicerad 2013-03-04 10:57:21 i Vanlig vardag,

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men jag tror det finns en mening med allt.
 
Jag tror att mitt kommande jobb är klart. Det är långt ifrån mitt drömjobb, men jag har hyra att betala och då är det nummer 1 att ha ett jobb så det kommer in pengar. Det kommer att bli toppen inför framtiden iaf. Det vet jag redan. Det jag vill är ju att göra min egen grej och det rullar ju på. Just nu är det lite stiltje då jag väntar på att mina saker ska skickas. De senaste kläderna jag köpt alltså. Sedan blir det till att rulla igång igen.

Stallet och ska också fixas lite och jag måste lägga upp en annan plan för mitt liv. Jag har hittat vissa "hål" i det jag tyckte var säkert innan. Jag behöver strukturera om vissa saker och tänka lite annorlunda. Täppa igen hålen liksom.
 
Jag sitter och funderar lite på hur jag ska skriva inlägget om hur jag lägger upp träningsupplägget inför kommande tävlingssäsong. Det blir nog ett under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela