Real Time Analytics

Livet På En Kant

I slutändan får alla "sitt straff"

Publicerad 2013-03-11 20:54:51 i Vanlig vardag,

Jag stod och pratade med några idag. Ibland måste man första när man gjort sin del av plikten. Ni vet de där lägena då det räcker med att man sätter bollen i rullning och den börjar rulla. När det väl hänt rullar det på av sig själv.
 
Det är jobbigt att titta på, men ibland måste man stänga ögonen, låta tiden ha sin gälla gång och bara låta saker ske i den ordning det är meningen att de ska ske. Alla får sitt straff. Det gäller både dig och mig. Vi kommer alla till läget där det vi får de straff vi förtjänat. Jag tror på karma. Det du ger, det får du. Jag är ingen domare för andras liv jag anser mig inte ha rätt att döma på det sättet. Det fungerar inte så.
 
Jag sätter punkt. Jag har gjort min plikt i det här. Det är upp till nästa nu. Jag tror att den det gäller ändå är på väg att dra till sig det målet jag personligen önskar den. Det är inte av ondo, tvärtom jag önskar den allt gott, men den måste börja inse, tänka och inte hata resten av världen. Tro mig. Livet blir lättare när du utgår från att hela världen inte hatar dig. Jag har varit där jag känner igen allt.
 
Idag var det som ett uppvaknande från en bit av sjukdomen för mig. Fy fan säger jag. Jag mår lite illa, men jag satte omgående i gång med att åtgärda något som hamnat efter. Det är min plikt och skyldighet. Istället för att lägga fokus på andra väljer jag att lägga fokus på mitt. Jag är centrum i mitt liv. Det kommer vi inte ifrån och nummer ett är att fokusera på sitt eget och allt runtomkring. Om du har tid, ork och lust efter det, ja, då kan du börja fundera på vad andra pysslar med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela