Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur personligt kan man skriva?

Publicerad 2013-03-19 04:59:00 i Vanlig vardag,

Jag hade tänkt skriva ett väldigt personligt inlägg om min sjukdom, men jag vet inte om det är för personligt. Om jag pallar att skriva det. Det jag är mest rädd för om jag ska skriva det det är att ni ska tycka att jag är värsta knäpp. Nu är det inte så enkelt som det kanske skulle låta om jag skulle skriva det här inlägget. 
 
Jag ÄR faktiskt sjuk. Själv vet jag på vilket sätt. Jag vet att jag kommer att få leva med det här resten av livet. Jag VET att jag kan få medicin. Jag trodde att jag var frisk. Det trodde jag verkligen. När läkaren berättade för någon månad sedan hur sjukt mina värden pendlar från dag till dag insåg jag hur allt hängde ihop. Även om det senaste provet jag tog var bra betyder det precis ingenting. Dagen efter kan jag vara dubbelt upp = en dag då jag knappt klarar av att hålla mig på benen. Sedan kan det till dagen efter vara nere på hälften. Det är helt stört. Värsta berg-och-dal-banan. Jag börjar lära mig hur kroppen fungerar, men de senaste dagarnas enorma hunger hänger inte ihop med tidsschemat.
 
Nu vet jag inte om jag kan skriva inlägget jag tänkte än. Jag vet inte ens om det är vad jag egentligen borde göra, men jag vet att om jag får för mig något brukar det inte dröja många dagar innan jag ändå ser till att få det på print.
 
Jag vet att jag skulle, för min egen skull, behöva skriva det här inlägget. Det skulle vara utvecklande på ett mentalt plan, sedan om ni läser eller inte, det spelar mindre roll. Jag skulle beöva delge världen. Öppna upp mig på den här fronten för att liksom få det ur mig. När man sätter det på pränt är det liksom som att det försvinner ut från en och man blir fri.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela