Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hästägarnas bästa spartips: Kolla och jämför priser innan!

Publicerad 2013-03-07 10:08:50 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag förespråkar som alltid att det är bättre att köpa kvalitet som håller än att hålla sig till de billigaste märken. Dålig kvalitet blir oftast dyrare i längden.
 
Häromdagen kom jag fram till att jag behövde en flughuva - mitt i vintern. Det var mycket opraktiskt med tanke på att det inte är säsong för att köpa flugskydd. Jag fick dock tipset om att de hade på vad som skulle betraktas som den dyraste butiken. Jag hade varken tid eller lust att ens åka runt att kolla. Sagt och gjort åkte jag dit och handlade. Det var väldigt viktigt att ha flughuva så snart som möjligt då den ska agera skydd för irriterat öga.
 
Jag blev förvånad över hur billig den var. Jag hade räknat med 249:-, men på prislappen stod endast 98:- vilket gjorde mig glatt överraskad såklart.
 
Idag satt jag och tittade runt lite på några ridsportbutiker på nätet. En av "billighets"butikerna hade en länk till flugskydd varpå jag gick in för att kolla. Mycket riktigt hade de flughuvor, fast alla var dyrare. Nu skiljde det bara en endaste krona på den billigaste där och den jag köpte, men jag kan lova er att kvaliteten på den jag köpte garanterat är bättre. 
Dessutom får man alltid bra service och kan beställa ALLT i den här butiken. Jag köpte senast förra våren en reservdel till ett träns som inte finns att beställa någon annanstans. Vilket ledde till att jag kunde fortsätta använda mina älskade märkesträns och inte behövde köpa ett helt nytt träns för att en liten pluttgrej hade gått sönder.
Jag rekommenderar Stockholm Ridsport i Väsby. Toppenservice, bra priser och verkligen kvalitet på det man köper.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela