Real Time Analytics

Livet På En Kant

Har jag berättat om när jag blev lurad på 700 000:-?

Publicerad 2013-03-13 21:05:00 i Vanlig vardag,

Har jag berättat om den gången? Nej, jag trodde väl inte det. Alltså, vi pratar inte monopolpengar - utan the fucking real shit. Jag brukar inte prata om det här så mycket.

Nu kanske du tänker: Men det är ju omöjligt. Då svarar jag: Du har inte levt så mycket va?
 
Jag kan erkänna att jag var så sjukt ledsen, besviken, förnedrad och ja, jag vet inte vad. Det var fruktansvärt och jag mådde piss. Nu när jag sitter här efter några år tänker jag faktiskt. Jag måste har varit helt otrolig. Hur lyckades jag punga upp och få ihop så mycket som jag faktiskt fick av de där 700 000:-? Några av "hundringarna" hade jag rakt av, men jag lyckads fixa och trixa lite till. Det räckte nästan hela vägen, men jag föll som på målsnöret. Det jag sedan fick gå igenom - det dödade mig inte, men ack så det härdade. Nu står vi här idag och jaa, vad ska jag säga? 

Jag vill inte ha det ogjort. Det låter helt sjukt, men jag vill inte vara den människa jag var innan. Jag vill vara den jag är idag. Inga pengar i värden kan betala utbildningen av att bli en bättre människa. Jag har kommit en bit på vägen, längre än många och det är det viktigaste.
 
Dessutom kan lycka inte köpas för pengar. Det är the true story. Been on both sides liksom. Jag är hellre "fattig" och lycklig. Kalla mig fattig om ni vill: Jag känner mig fett rik - Och det på livet. 
 
Nej, nu ska jag lägga mig. Idag var en bra dag och det blir liksom bara bättre och bättre. Vet ni hur fantastisk jag är?  En del gör det, andra inte. Ni fsom inte gör det ni örstår inte.

Ärligt: Hur många av er som läser här kan säga att ni är lyckliga och nöjda med era liv? Utan att tveka svarar jag ja.
 
Jag tänker på det här en del just nu och idag blev det lite extra för det finns en person i min närhet som göder sig själv på andras pengar. Precis som personen jag blev lurad av gjorde. Det enda jag vet är att alla förr eller senare får sitt straff. Man behöver inte jobba för att de ska "straffas".
 
Som jag brukar säga, det är nog svårt att hålla sig från att gräva sitt eget dike. Andra gräver så bra åt sig själva att man inte ens behöver ägna dem en tanke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela