Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens psyk-diss!

Publicerad 2013-03-21 17:53:11 i Vanlig vardag,

Dagens jävla diss går till alla som inte svarar i telefon när de bett en ringa. Jag blir sjukt irrriterad på att det. Jag dissar också alla som vill vara ens sms-vänner. Nu menar jag inte mina riktiga vänner utan de som smar angående annonser jag lagt ut  typ stallplats. Svårt att ringa????

Det finns bara en enda person som jag inte kan ringa till och det beror på en enda anledning - jag vågar helt enkelt inte, men det är också DEN ENDA. En enda alltså.

Varför ringer man inte om man svarar på en annons, men vill ha stallplatsen? Varför ringer man inte om man är intresserad av att bli medryttare på någon häst? Sms-vänner har jag nog av hemma redan och de som har problem med att prata i telefon kanske helt enkelt inte ska ha någon. Eller? Om man inte kan PRATA i telefon finns det då en endast anledning till att faktiskt ha en? En telefon är ju ändå ett ringa-redskap från början.
 
Nej, jag dissar er alla som uppfyller någon av alla dessa saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela