Real Time Analytics

Livet På En Kant

600 par nya trosor och jobbstart måndag 07.30

Publicerad 2013-03-20 12:28:41 i Vanlig vardag,

På måndag börjar jag mitt nya jobb. Sa jag inte att jag hade en reserv/backup-plan? Det gäller att vara smart här i livet. Överleva är ett måste. Jag börjar alltså redan på måndag och jobbar 3 dagar nästa vecka.
 
Idag kom även paketet jag väntat på i snart en månad så det blir till att räkna trosor när jag kommer hem.600 par närmare bestämt. Min snälla hyresvärd kunde ta emot det när det kom medan jag var iväg på arbetsintervju. Jag måste verkligen säga att om man ska beställa från Kina är DHL bäst att skicka paketen med. Mitt paket skickades måndag morgon svensk tid runt 8 från Hongkon och det levererades till mig idag ca 50 timmar senare vid dörren. Förut brukade jag beställa från Tyskland och då tog det 3-4 veckor med Schenker.
 
Livet går framåt. April kommer att bli en toppemånad, det vet jag redan och det är bara att se fram emot och göra det bästa av situationen. Igår var det ju dessutom två stycken som hörde av sig angående boxplats. Kan det bli bättre? Allt löser sig.
 
När man tar bort något som inte är fullt så bra i ens liv ska man inte tänka att något försvinner, utan att man öppnar plats för att något ännu bättre ska komma in i ens liv. Man väljer själv hur man vill se på saker och ting som sker. Positivt, eller negativt - vad väljer du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela