Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stor vs liten - hur ska en snopp egentligen vara?

Publicerad 2013-06-03 21:50:53 i Vanlig vardag,

Vi avhandlade lite av ämnet idag i stallet. Jag vet vi är lite konstiga. Vi skulle ha ett kort möte inför vårat kommande evenemang, men det spårade titt som tätt ur och handlade om bla penisar istället.
 
Jag vet att jag personligen har skrivit x antal bittra inlägg här om storlekar på mäns penisar, men nu till ren fakta och min personliga åsikt.

Jag har hellre normal till mindre än en för stor. Utan tvekan. Det är min personliga åsikt. Smaken är som baken och den är faktiskt delad. Alla har rätt till sin egen åsikt. Det lär ju vara så att även kvinnor ser olika ut och de som vill har större kanske är slappare. Jag vet faktiskt inte. Jag har bara en kropp.
 
Sedan undrar jag lite. Vad säger man om man ser en gigantiskt stor snopp? Jag vet vad man tänker, men jag vet faktiskt inte vad man ska säga. Har ni några förslag? Jag skulle mer än gärna vilja höra på dem isf.
 
Nej, nu är den här dagen slut. Jag ska ägna mig åt lite andra roliga saker och sedan lägga mig. Jag är faktiskt trött och jag jobbar en hel del även den här veckan, men det är så sjukt roligt att jag vill göra det om och om igen. Jag kan berätta ännu en sak - VIP-tältet är mitt nästa helg också and I lööööööv it! Till alla er som ska dit kan ni hålla en extra titt upp på det snyggaste tältet av dem alla. Det som är högst upp och har glasfönster ut mot banan. Ni kan ju även passa på att komma in och säga hej. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela