Real Time Analytics

Livet På En Kant

Män börjar bli något positivt igen! Har jag hittat rätt?

Publicerad 2013-06-08 22:10:01 i Tvåbenade problem,

För första gången på länge är jag faktiskt ärligt intresserad av en annan person. På riktigt!

Han har snart gått igenom hela check-listan jag har som vi kan kalla: Är han intresserad? Den är på sätt och vis utvecklad tillsammans med en annan man, en kompis till mig, och känns därför som något som jag kan lita på. Den här kompisen och jag brukra byta erfarenheter, ge varandra bra råd osv. Han är en riktig man-man och är super att byta just en här typen av saker med. Jag brukar ge honom råd i liknande situationer om kvinnor. Säga vad kvinnan vill veta när hon ställer en halv fråga och hur han ska gå tillväga för att hon ska få svaret hon vill ha utan att hon någonsin ställer frågan. Det är verkligen win-win situation för oss.
 
Jag kan erkänna att visst intresse dök upp från min sida redan första gången jag träffade personen, men jag tänkte att han var en player. Det är något jag inte tror längre. Det som är så bra är att han kör steg för steg på listan så det är väldigt enkelt att förstå. Dessutom i perfekt lagoma steg. Jag finner det smickrande och tycker att det är väldigt gulligt.
 
Det är bra. Jag behöver något sådant här positivt i mitt liv nu, det passar liksom in med resten av mitt flyt. Jag ska njuta av det här. Jag vet att jag kommer att träffa honom igen, så det känner jag ingen stress över. Det är fan nice. I promise you, det är ingen jag någonsin tidigare nämnt i denna blogg och det kommer att förbli en hemliget vem det är ett tag till. Ni lär inte få höra något om det på ett bra tag. Tror jag....... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela