Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite uppåt-tjack!

Publicerad 2013-06-25 06:49:27 i Vanlig vardag,

Blev positivt överraskad igår när en person berättade att hon hade handlat av mig. Hon hade tagit sig friheten och köpt en del kläder, underkläder alltså. Jag har ställt undan kläderna för de får liksom inte plats här hemma. Just nu har jag saker ÖVERALLT. I bilen, i hemmet, i stallet, i fikarummet i stallet, i sadelkammaren, ja det är väl de utrymmen jag har och alla är tammetusan överfulla. Måste sälja av lite......

Till hemmet behöver jag en garderob, ett städskåp närmare bestämt. Det är typ prio ett. Jag vet inte hur det ska se ut för det ser konstigt ut vilken färg det än kommer att bli. Därför tror jag att jag tänker hitta ett begagnat och tapetsera dörrarna. Jag tror det blir snyggast.
Jag funderar också på att uppgradera soffan. Jag har ju haft kvar den här bara pga av hunden och att han sover i den vilket betyder att man inte vill ha en i tyg och än mindre en soffa man är rädd om. Jag försöker ha filtar i den, men de puttar han ner på golvet på natten så det fungerar inte heller. Nu har jag dock hittat en soffa som kommer att bli lite annorlunda och ge ett unikt intryck här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela