Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hitta inspiration.....

Publicerad 2013-06-04 15:00:37 i Vanlig vardag,

Jag kom precis från mitt "vanliga" jobb. Nu ska jag sätta mig med nästa projekt.
 
Det blev sjukt mycket att göra helt plötsligt. Den här veckan har jag mitt vanliga jobb, extrajobb fredag och lördag+ att jag satte igång med den här marknaden vi ska anordna och utöver det behöver jag starta upp försäljning av en annan sak. Jag tänkte att den ska vara färdig imorgon.

Jag är helt tom i skallen och det finns inte ens ett namn på det hela. Hur sidan ska se ut är ju nästa projekt. Det gäller att tänka ett steg längre. Vad händer när sortimentet ska utökas? Jag ska lägga mig en stund och glotta på de andra sidorna, sedan har jag nog hittat den inspirationen jag behöver.

Imorgon tog jag ett extrapass så det blir jobb då igen. Det här blir nog bra iaf. Jag älskar att göra saker. Det är bra också när man gör flera saker och man kan baka in dem lite i varandra och utnyttja tiden på ett effektivare sätt. Dock blev det ju lite mycket just nu med allt, men jag löser det. =)

Dygnet har ju faktiskt 24 timmar och man behöver bara sova ca 8. Lämnar inte det 16 timmar över för arbete????

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela