Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fyndat på hästloppis idag

Publicerad 2013-06-01 17:06:24 i Vanlig vardag,

Jag fyndade en del på hästloppisen idag. En hoppgjord, godkända bakbensskydd för unghäst+matchande framskydd båda Eskadron, ett par Kingslandridbyxor och ett till par jeansliknande ridbyxor.
 
Allt till den offantliga summan av 195:-. Snacka om att fynda. Det tråkiga med loppisen var att det fanns inga köpare. Det fanns verkligen inga köpare. Jag tror att under dagen kom det enbart 5-6 stycken köpare och det satt 8 försäljare på plats. Varför är det så? Hästsakerna jag köpte var verkligen knappt använda och ridbyxorna superfina. Man kan verkligen fynda och priserna är SÅÅÅÅÅ långt under marknadsvärde.
Skulle jag lägga ut mina skydd som jag köpte skulle jag säkert få 200:- för dem på Tradera, med andra ord kan jag loppishandla för att sedan sälja och gå med vinst.
 
Varför kommer det då inga köpare? Jag tror att man annonserar till fel kundkrets. Vilka handlar begagnade hästsaker? Det är den frågan man måste ställa sig. Det här fick mig att göra en egen drive-in-loppis. Det ska komma köpare till min.
 
Dessutom ska stallet upp på kartan. Vi måste börja synas.

En sak till som jag insåg idag var att uppenbarligen känner jag ALLA. Jag kände hälften av säljarna och jag kände nog mer än hälften av de som kom för att handla. Det måste bara gå att göra det bra! Vi ska lyckas i vårat stall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela