Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det går fan bra nu för mig

Publicerad 2013-06-06 11:22:59 i Vanlig vardag,

Just nu så har jag ett projekt igång och så snart det börjar rulla ska jag köra igång mitt nästa. Det enda problem jag har just nu är att projekt nr 2 redan har  börjat sälja av sig själv.

Idén kom faktiskt från min underklädesförsäljning. En dag insåg jag möjligheterna som finns i andra människor. Idén kom jag på för en vecka sedan och jag har redan hunnit sälja in till 3 st personer, trots att jag inte ens försökt. Helt plötsligt har människor börjat komma TILL mig istället för att jag ska söka upp dem. Fascinerande va´! Det kanske inte är så dumt att ha en blogg att skriva alla saker i.
 
Nu efter att jag blivit frisk känns det som att jag har en helt annan inställning till saker och att jag tänker i andra banor. Jag älskar tanken med attraktionslagen för den gör att ens tankar på något sätt blir fria att utvecklas till det man vill. Inställningen blir också att  PRECIS VAD SOM HELST ÄR MÖJLIGT. Det här har fått mig att lyckas hitta allting och sedan vidareutveckla allt.
 
Jag är så nöjd och längtar så efter att även få fortsätta med projekt 2.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela