Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante - halt - suck! =´(

Publicerad 2013-06-16 22:43:31 i Vanlig vardag,

Blir så trött och less alltså. Ante som haft något i hoven som blev bra hade fått tillbaka det idag när jag tog in honom från hagen. Idag var han dessutom tokhalt. Jag vet inte varför, rätt onödigt egentligen, men jag tog ut och longerade honom. Han bokstavligen hoppade fram i trav. På ett sätt är det ju bra att det är hoven, han hade puls, för det går ju över relativt lätt. Däremot suger det att det alltid är någon av oss som är risig.

Jaja, bara te att ringa hovis imorgon. Har jag tur ÄR han frisk imorgon och det bara var det att han kom in med ett TJOCKT lager lera i hoven kvällen innan och att det var trycket från de som gjorde honom så risig. Jag flera hästar som är så känsliga och jag vet att jag var jättenoga med att kratsa hans hovar hela förra våren varje kväll när han kom in. Kan han ha varit känslig då och det var därför? Dumma minne........jag kommer faktiskt inte ihåg. Vi ser imorgon och hoppas att det var det lillla bara och att han är ok när jag släpper ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela