Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alldeles för lång tid.....

Publicerad 2013-06-24 21:43:00 i Vanlig vardag,

Kom idag på att jag skulle räkna hur lång tid det är kvar tills jag får träffa en viss person igen. Det var dumt. Nu kändes det helt plötsligt väldigt långt bort. För långt. Jag gick dock och gjorde en liten "check" på möjligheten att jag kanske kan få träffa honom innan - och - den finns faktiskt. =P Hehe! Bara att hoppas och be med andra ord. Det var faktiskt han som sa till mig att jag kunde kolla och sedan höra av mig. Den ni! ;-)

Sedan dök det upp en annan här på gården, men där finns inget intresse kvar. Det försvann för ett tag sedan. Det är faktiskt roligare med de som uppskattar en och ger er uppmärksamhet. Tro det eller ej, men det fungerar faktiskt så att om man är intresserad visar man det på ett eller annat sätt. Nu har jag fullt med andra som visar intresse och då försvann allt intresse för den här. As simple as that!

Vill man något får man faktiskt anstränga sig. Det bara är så och jag tycker den förstnämnda i det här inlägget gör det på ett alldeles ypperligt och lagom sätt för stunden. Jag skulle kunna räkna upp många "fel" som inte följer det jag önskar, men det spelar som ingen roll i slutändan ändå. Den andra kommer ju som inte ens fram och säger hej, det säger väl allt?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela