Real Time Analytics

Livet På En Kant

Spar- och städtips för stallet!

Publicerad 2013-07-02 21:34:00 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag är en big fan av grönsåpa för er som inte visste det. Det går ju att använda till precis nästan allt. Till att städa stall är det dock inte alltid det bästa. Det krävs helt enkelt starkare kemikalier för att få det rent. Det är ju inte vad man önskar då hästarna ska bo därinne sedan och dessutom är det inte så bra för miljön.
 
Idag provstädade jag taket med citronsyran jag blivit rekomendera. Snacka om supermedel för möglet som blir i de flesta stall. Det behövdes knappt skrubbas. I princip hade jag bara på lite citronsyre-vatten och drog sedan borsten över och vips var det borta.
 
10 poäng till citronsyra på svartmögel i stall. Ni vet, det där svarta som finns i taket.
 
Jag blev så lycklig över att det var så effektivt att jag tänkte att det måste vara lika bra i boxen. Tyvärr var det en besvikelse, men jag kommer genast på idén att blanda i lite grönsåpa. Tada! Supermedel för att skrubba box uppfunnet. Det funkerade precis lika bra som det svindyra djurstall-skrubbmedlet jag köpt tidigare och kostar bara en bråkdel. Dessutom är det nog både mer hälsosamt och miljövänligt.

10 poäng till citronsyra blanda med grönsåpa för att skrubba stall.

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2013-07-03 06:44:52

Jag har gjort precis samma upptäckt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela