Real Time Analytics

Livet På En Kant

Planerade tävlingar inför hösten

Publicerad 2013-07-05 12:32:00 i Ante, Hästarna,

Jag har suttit och kollat på tävlingar inför hösten. Det kommer att bli en hel del tävlingar att åka på faktiskt. Nu ska jag inte tävla - varje gång, utan jag behöver ett antal praktikdagar till innan jag är färdig med mitt år som aspirant. Från nästa år ska jag ju ut och bygga själv. Puh! Lite nervöst lär det vara det första gångerna....
 
Iaf ser planen ut som följer från september, jag återkommer med resten av juli och augusti.
 
*1 september Mälarhöjdens RS lokal tävling och det är JW som bygger
*15 september Ekerö RS lok tävling. Jag vet inte vem det är som bygger, men jag hoppas kunna åka dit också. Det skulle passa in i schemat.
*5+6 oktober Sollentuna RK lok tävling.JW byggde sist, annars brukar LS bygga. Jag får se när proppen kommer ut. Här tänkte jag även vara med med Ante.
*20 oktober lok tävling. Vet inte vem som bygger här heller, men hursom tänker jag själv vara med och tävla.
*3+4 november lok tävling. JW lär bygga, det är "hans" klubb så den ska jag planera in.
 
Jag vill ha några fler tävlingar som aspirant också. Alla tävlingar är ju inte ute i TDB än och jag vill gärna gå med LS några gånger. Hon brukar bygga häromkring.
Ante ska också åka på någon av de andra, men jag måste ju träna lite innan det. Ett upplägg inför tävlingsstart ska jag komma med också så ni ser hela min plan för det.
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela