Real Time Analytics

Livet På En Kant

Pengaplanering!

Publicerad 2013-07-19 11:54:28 i Vanlig vardag,

Jag har tagit ett antal extra-pass den här månaden. Pengaplanering kallar jag det för. Jag har ju egentligen bara halvtid och det bra för det är inte alltid jag orkar jobba mer än så. Därför passade jag på nu  att ta ett antal extrapass när jag orkade och hade chansen. 
 
Därför blir det 3:e kvällspasset den här veckan. Nästa vecka blir det nog också ett antal extrapass. Om inte annat ska jag jobba på mitt favoritställe på onsdagkväll. Det är så roligt att träffa en massa glada och trevliga människor, ha roliga arbetskamrater och bara ha roligt när man arbetar. Dessutom kräver det lite mer tankeverksamhet.
 
Imorgon är det grillparty här hemma och det blir nog tokroligt som vanligt. För min del blir det en lugn kväll då jag ska jobba både imorgon på dagen och söndag på dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela