Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu är jag en webshopper!

Publicerad 2013-07-28 18:28:00 i Vanlig vardag,

Idag sålde jag mina första par stövlar på webshoppen. Jag är sjukt nöjd med mig själv! Det har tagit mig ett år att hitta en BRA leverantör. Äntligen känns det som att jag hittat rätt. Inte med att jag sålt, jag har sålt mer än ett par stövlar. Ikväll ska jag fira med lite alkohol. Mmm, alkohol it is. =)
 
Dagen har jag ägnat åt grovstädning en stund i hemmet och sorterat ut en massa skräp. Det ska in nytt som inte är skräp så jag måste förbereda. Skräpet ska jag åka och slänga nu så jag blir kvitt det.
 
Jag har hittat möbler jag ska köpa - i Indien, men det kommer bli ett senare projekt i höst för det kräver lite merarbete. Jag vill inte ha ett hem som ser ut som alla andras - jag vill ha ett eget och unikt hem. Eftersom de möblerna är lite annorlunda ska jag försök få till lite mer neutral stil på resten.
 
Jag skulle behöva en garderob, ett städskåp och en annan hallmöbel och jag har tittat men inte hitta några lämpliga. Vid rätt tillfälle dyker de nog upp.
 
Vad gäller män tänker jag bara avvakta och låta rätt man komma till mig. Det känns lättast så. Jag kommer köra på "what is meant to be is meant to be" i framtiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela