Real Time Analytics

Livet På En Kant

När hunden bajsar INNE på Centralen!

Publicerad 2013-07-07 18:49:46 i Vanlig vardag,

Jag vet hur den känslan är nu. Tro det eller ej, men Vovvish gjorde just det idag när vi åkte in till stan. Jag skämdes som en gris. Helt plötsligt när vi passerat butikerna mellan pendeln och tunnelbanan tar det tvärstopp i kopplet. Jag vänder mig om och ser att hunden intagit bajs-sits-ställning. Pinsamt!!!!

Vad gör man? Paniken som uppstår i hjärnan är total. Min lösning var att hitta närmsta utgång, släpa hunden som intagit sittställningen stenhårt, och trycker ut honom genom utgången. Här sitter han och klämmer som en idiot. Ut kommer det minsta i bajsvägen som går att skåda med ögat. Aldrig att jag slösar en påse på det lilla. Jag hittar en kartongbit och sprätter ner det genom ett galler. Så, bara att vandra vidare.
Rädslan för att hunden, som ju haft någon form av förstoppning, ska bajsa inne i tunnelbanevagnen är STOR. Resan gick dock bra.

Vi klev i Hornstull och börjar gå ut. Halvvägs upp för första trappen intar han återigen bajs-sits-ställning. WTF!  Grr...... Drar hunden som, nu knappt kan gå pga bajs-ställningen uppför trapporna och tänker att Hornstull är en liten tunnelbaneuppgång. Jag kan säga: De har byggt om. Jag släper den halvt bajssittande hunden genom en hel galleria. Fatta stanken om bajsklutten hade trillat ur där inne. Uppför sista trappen ut börjar han dock gå normalt. Fråga mig inte om han bajsat då eller inte, för jag vände mig aldrig om kollade.

Puh! Nu vet ni! Vem vill åka med nästa gång?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela