Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mannen som fångat mitt intresse

Publicerad 2013-07-25 09:41:05 i Vanlig vardag,

Jag förstår att ni är några som undrar nu och jag kan svara på frågan. Intresset är bestående. Jag insåg det igår ännu lite till faktiskt.
 
Ni vet det är de här små sakerna som gör det. På något sätt skapar han en känsla av trygghet när han är i närheten. Det  är precis det jag vill ha av en man. Jag tycker om känslan och den är verkligen bestående. Det här kan bara bli bra. Visserligen finns det en par men, men de är inte större än att de skulle gå att hantera. 
 
Jag kan komma med en konkret sak. Jag kan säga att jag tycker verkligen inte om att ha kroppskontakt med så många. En av de värsta sakerna jag vet är när någon ska överlämna eller ta något från handen och liksom tallar på ens hand. När det istället är så att man vill att den lilla kroppskontakten ska vara kvar. Då är det bra! Jag vet att det finns fler än jag som känner så här angående den typen av kroppskontakt och om inte annat så förstår ni exakt vad jag menar. 
 
Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela