Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ju mer jag tänker - desto bättre blir det!

Publicerad 2013-07-10 21:56:09 i Vanlig vardag,

Allt jag tänker blir till idéer. Det kanske helt enkelt är så att jag är ett geni. Sakta men säkert börjar jag hitta det jag vill och det jag letar. Det liksom bara kommer till mig piece by piece. Så jävla snyggt detta kommer att bli i slutändan. Traditionellt, men samtidigt med lite mer stil och klass. Det är min stil! Bara så ni vet och det här kommer att bli en storslagen succé. Frågan är om jag inte ska spara och jobba så att det jag idag kom på kan lanseras i höst. Under tiden ska jag bygga upp mitt varumärke.
 
Frågan är bara: Hur får man klass på saker med lägre pris? Samtidigt som jag inte vill bli klassad som billighetsmärke vill jag ha bra priser på mina saker men ändå hålla superkvalitet. Precis så som jag önskar när jag handlar. Är det möjligt och hur ska jag gå tillväga för att hitta just det? Var och hur ska jag få vågskålen att väga jämnt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela