Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är sugen på semester!

Publicerad 2013-07-01 21:40:01 i Vanlig vardag,

Idag när jag var hos en kund låg en tidning på bordet. Jag bläddrade igenom lite och hittade reklam för en resesite. Jag blev sjukt sugen på att resa. Det är värsta resmålen på sidan. Nu ska jag bara hitta någon att åka.

Jag har ju Count down på när jag får träffa en som jag är intresserad av igen. Det dröjer nog inte så länge nu, men det är ju lite svårt att få honom att åka med för då blir det med så kort varsel. Känns som att jag får önska mig annat resesällskap.

Någon som är intresserad?

Jag är sugen på alperna igen, men kan även tänka mig annat resmål. Har tittat på en del hotell runt München - Salzburg-hållet.
 
Min gissning är att jag kan åka någon gång i augusti september. Jag måste kolla lite med mina jobb. Det skulle vara så himla roligt. På den här resesiten finns det lite extra-erbjudanden till varje hotell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela