Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hoppade Ante idag!

Publicerad 2013-07-05 21:32:21 i Vanlig vardag,

Jag skulle bara rida en sväng, men det stod ett par småhinder på banan så jag passade på att ta en par skutt. Oj, så roligt det var! För första gången på lääääänge var jag inte heller rädd att han skulle hitta på en massa idiotgrejer medan jag red. Det har nog mer med mig att göra än honom.
 
Det började med att jag hoppade vårat "cavaletti" på ca 70-80 och ett litet kryss. När jag tyckte det blev för lågt gick jag och gjorde om trippelbarren till en liten oxer och gjorde ett räcke av en annan oxer. Shit vad den hästen hoppar alltså! Som en liten Gud. Jag är glad att jag är tjej för första språnget över oxern, som bara låg på ca 70, var ungefär som att hoppa 1,30-1,40 med Norton. Jag är glad att jag är tjej........
 
Min plan med honom var att efter 4 veckor kunna hoppa en bana snyggt på 70, efter ytterliggare 4 veckor 80, för att sedan efter ytterliggare 4 veckor vara startklara i 90. Nu kan vi hoppa över det. Checken på 70 är redan gjord. Nästa vecka checkar jag av 80 och min gissning är det är lika enkelt som 70 var att hoppa idag. Så bra som jag är nu, från sjukdom och så, har jag nog inte varit på många år. Jag känner mig mer än fit när det gäller ridningen. Jag har kommit tillbaka till något jag saknat länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela