Real Time Analytics

Livet På En Kant

Första paret ridstövlar beställda!

Publicerad 2013-07-27 12:34:48 i Vanlig vardag,

Första paret ridstövlar som är beställda är nu under produktion. Det känns bra. Grejen var just nu att hela lagret hos producenten såldes ut i veckan så det finns inte ens standarstorlekar hemma. På ett sätt bådar det gott inför framtiden. Det betyder att det är bra och eftertraktat å andra sidan blir det längre leveranstider för mig. Nåväl, det blir nog bra det här. Han klämde iaf in det här stövelparet i den andras produktion så jag "mitt" par samtidigt som den som köpte upp hela lagret får resten av sina.
 
Ridstövlarna är iaf supersnygga. Själv har jag inte ridit i stövlar sedan några år tillbaka då jag haft sådana enorma problem med smärta i min högra fot. Det är ju inte så att man vill sitta och vara gnällig varje dag, men jag har ibland så ont att hela foten domnar bort. Det är något med ischias-muskeln tydligen och jag ska stretcha på ett visst sätt. Nu gör jag nästan aldrig den stretch-övningen så jag får lite skylla mig själv. Sedan är det också så att jag skadat foten massvis med gånger.

Idag fungerar det dock smärtfritt med ridningen och det är skönt.
Ett par stövlar är på väg till mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela