Real Time Analytics

Livet På En Kant

Film på Ante från idag!

Publicerad 2013-07-06 20:48:46 i Vanlig vardag,

Idag blev det både film och bild när jag red på Ante. Det är roligt, för det är sällan någon tar kort när jag rider. Det var typ evigheter sedan. Nu blev det iaf idag. Jag ser fram emot att se filmklippen från dagens ridpass för på slutet kändes det riktigt bra.

Han är inte helt lätt, men det är som att poletten trillat ned och vi jobbar åt samma håll och tillsammans nu. Det är skitroligt. Go with the flow! Det är möjligt att det inte ser bra ut, men det skiter jag i. Jag rider på känslan och när den är bra då har jag ett bra ridpass. Svårare än så är det inte. Nu är det också så att jag längtar till imorgon då jag får rida igen. Är det inte så det ska vara?

Bilderna och filmen kommer iaf, jag har inte fått dem än, men jag lovar att lägga ut alltihop så snart de kommer oavsett hur ridningen ser ut. Hur ska ni se att det gått framåt om jag inte visar film från början? Smart va. Då kan ni följa min och Antes framgångssaga tillsammans för nu jäklar är det dags för honom och mig att ta över världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela