Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är verkligen sjukt bra det går för mig nu!

Publicerad 2013-07-31 14:38:56 i Vanlig vardag,

Jag snittar typ 6-7-8 gånger mer än jag tänkt från början. Det är helt galet. Varje dag längtar jag också tills jag får provexemplaret på ridbyxorna. De kommer ju under nästa vecka. Allt känns så himla roligt med webshopen. Tänk att jag kunde få till något så bra. Alla säger. Man får inga besökare, det är svårt att få köpare etc etc etc. Snicksnackskitsnack säger jag! Det gäller bara att hitta rätt sak att sälja.

Nu ska jag vidare mot jobb nummer två. Har redan avverkat 5 timmar nu på morgonen med arbete. Jag kommer få schysst lön i augusti iaf. Det är bra. Allt överskott kommer att gå till att investera i en ny grej i butiken. Visserligen kommer jag inte att behöva göra någon investering av mina "privata" pengar om det ska fortsätta komma in beställningar varje dag. Jag hade räknat med 5 beställningar framt till sista augusti och jag kan säga att jag redan är uppe den mängden som jag skickat till produktion. Jo, jag vet, augusti har inte ens börjat! Haha! Nåväl, nu ska jag iaf åka och fixa med jobb nummer två. Jag hoppas på att få servera alkohol för det är roligast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela