Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bli känd, eller inte?

Publicerad 2013-07-20 23:05:07 i Vanlig vardag,

Jag har nu nämnt mitt "horande" för två personer. En kom med några bra inflikningar. Nu ställer jag mig själv frågan: Ska jag våga, eller inte? Vad kan jag vinna och vad har jag att förlora? Är jag beredd att "synas i rutan"? Hur mycket är jag beredd att betala av mig själv? 

Jag tror att svaret är: Ja, jag kommer att våga. Jag har mer att vinna än att förlora. Jag är beredd att "synas i rutan" och det skulle vara bra för mig själv och mitt Jag. Jag är beredd att blotta mig själv, jag vet vem jag är, vad jag har, vad jag kan åstadkomma och vad jag har åstadkommit - jag är fantastisk!

Därför tror jag att det kommer att bli så att jag kommer att satsa allt. Jag kommer att vara beredd. Det är lika bra att gå ut offensivt. En defensiv attack leder ändå sällan till seger. Man måste våga förlora för att våga vinna.
 
Frågan som återstår är: Vilken media ska jag välja? Vad vill jag bli igenkänd genom? Jag måste komma på svaret på de frågorna och några till innan jag bestämmer mig. Dessutom måste jag fixa lite med bloggen samt med några andra sidor jag har som ska ordnas med innan. ALLT det här är ändå bara en taktiskt plan. En businessmedveten sak för att nå till mitt mål. Helgon, martyr eller ett fucking failure. Det kan sluta med att jag kan bli precis vad fan som helst av de sakerna, men en sak är säker. Jag har fan mod för en hel armé.
 
Nu ska jag sova. Jag har hela dagen imorgon på mig att fundera vidare. Den dagen jag syns kommer ni garanterat inte att missa. Jag kanske ska helgardare mig och göra som sist: Köra både på A och E för att slå igenom i precis hela Sverige. Nåväl, det blir nog bra. =D

Kommentarer

Postat av: Eve

Publicerad 2013-07-20 23:56:45

Om du är känd, så väljer media dig. Om du inte är desperat, då ringer du media, hittar på saker för att få ditt namn publicerat i media. Jag är uppväxt med skiten. Tro mig, det är inte kul.

Svar: Grejen är nog att jag blivit uppringd x antal ggr, men tackat nej. Just nu känner jag dock att jag kanske behöver publiciteten.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela