Real Time Analytics

Livet På En Kant

Att driva webshop!

Publicerad 2013-07-26 15:36:18 i Vanlig vardag,

Bara för att man kommer på att man ska göra en webshop betyder det inte att man automatiskt får kunder - tvärtom. Jag kan säga att de normalt sett lyser med sin frånvaro. Kunder kommer in en gång och tittar och sedan, kanske eventuellt att de kommer tillbaka en gång till och kikar på vad man har. Idag finns det dessutom en uppsjö och mängder av oilka shopar. 

Jag har de senaste dagarna tittat runt på diverse som är hästrelaterade. Frågan är då: Hur driver man trafiken till sin sida? Det är lite trixigt och knixigt. Bra sätt är att få folk att dela länken på facebook, annonsera på div ställen, få folk att skriva om produkterna i sina bloggar. Dessutom är designen OTROLIGT viktig. Ingen vill gå in på en sida som är så plottrig att det knappt går att urskilja texterna från varandra.
 
Jag har lite planer för innehållet på min sida som jag tänker använda mig av i det här. Jag tänker också använda alla mina sidor tillsammans. 
 
Min nya sida är ändå den jag ABSOLUT och överlägset mest nöjd med. =)

http://www.jtclothes.se/
 
Jag har mål och de ska jag uppfylla. Det gäller bara att komma på hur. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela