Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tänk vad bra allting kan lösa sig!

Publicerad 2013-01-18 11:42:00 i Vanlig vardag,

Ibland skapar man problem av något som inte finns. Sedan, om man bara ser en lösning och är ärlig i sina avsikter, tankar och känslor. Då löser sig allting. Det här gäller faktiskt det mesta i livet.
 
Vi bestämmer oss ofta för hur en person är, borde vara eller ska vara utifrån våra tidigare erfarenheter, eller vad andra sagt om personen. Det här fortgår sedan. Vi utgår konstant i att personen är på ett sätt. Varför inte skapa en egen ny uppfattning om personen?
 
Jag försöker numer ofta skapa en egen uppfattning och hur det än är har alla rätt att vara en egen person. Precis på det sätt som den personen önskar. När man väl kommer till det stadiet lovar jag er att ni kommer att bli förvånade över hur fantastiska andra människor kan vara. Utgå ifrån att alla har ärliga avsikter och vill väl och det är det ni kommer att få. What goes around comes around!
 
Precis på det här sättet har jag löst mycket i mitt liv och mina avsikter är att göra det ännu bättre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela