Real Time Analytics

Livet På En Kant

Önskar två personer bort ur mitt liv!

Publicerad 2013-01-03 04:18:00 i Vanlig vardag,

Jag vet att jag skrev om att man inte ska önska människor ur sitt liv, men jag vette fan om jag kan hålla det längre. Två måste bort. Jag orkar inte mer. Ni är i vägen för mig. Jag stör mig på er. Bort! Försvinn! Schas! Tjou!

Nu är det kanske inte så enkelt. Jag har försökt länge. Det går inte. De etsar sig fast som två fula finnar, en på varje skinka. Nu tänkte jag till lite. Istället för att önska dem bort kan jag försöka fokusera på deras bra sidor. Jag vet, det låter absurt och kommer att kräva MYCKET eftertanke.

Den ena personen hade jag en liten lista för som jag hade lust att skrynkla ihop och slänga. Jag måste iaf sluta kämpa för att de ska bort. Det verkar meninglöst. Det fungerar inte. Jag har försökt LÄNGE nu. Omöjligt! Jag inser mig besegrad på det planet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela