Real Time Analytics

Livet På En Kant

Och nu då?

Publicerad 2013-01-16 10:20:00 i Vanlig vardag,

Jag har under flera dagar haft lust att skriva ett inlägg här där det helt enkelt står: Nedlagd! Jag ska förklara varför det är så.
 
Jag känner inte längre att anledningen till att jag startade den här bloggen finns kvar. Det handlar helt och hållet om mig själv och ingen annan. Nu vet jag, eftersom jag prövade att inte skriva på en vecka, att flertalet av mina läsare vill att jag skriver igen för de började efterfråga inlägg. Alltså finns det läsare. Dessutom tycker jag om att skriva. Vad ska jag då skriva om?
*Att jag den senaste tiden funderat över hur mycket pengar jag skulle få ihop om jag sålde ALLA hästarna och gjorde något annat?
*Att jag har sjuk lust att plugga något, men inte vet vad jag vill göra?
*Att jag alltid vill flytta till något annat land och göra något annat?
 
Jag har ingen aning, men jag antar att det lär flyta på som vanligt ett tag till innan jag bestämmer mig för något konkret. Det känns som att jag inte kommer någonstans i mitt liv nu.
 
Vad gäller bloggen och skrivandet här får jag väl helt enkelt hitta något annat att skriva om än det jag först startade den för.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela