Real Time Analytics

Livet På En Kant

Make it simple!

Publicerad 2013-01-14 07:42:31 i Vanlig vardag,

Ni borde faktiskt ta och läsa på lite om det här med attraktionslagen. Det är väldigt enkelt egentligen och om det är faktiskt så att om man börjar fundera lite så fungerar det. Bla det jag gjorde förra veckan, som jag inte kunde skriva om och jag lovar; NI KOMMER ATT FÖRSTÅ varför jag inte kan berätta något, när jag väl berättar och det kommer inte att undgå er här på bloggen.

Nu ska jag ner till stallet och släppa ut tottolottosarna. Hovis kommer kl 10 och frågan är var jag ska göra av mupp-Norton. Han brukar ju inte vilja gå in på förmiddagarna. Hmm... en godishink kan vara bra att ha. ;-)
 
Idag blir det nog en ridsväng med Ante igen. Jag tror att jag får hjälp i stallet och då orkar jag nog det. När jag börjar jobba sedan blir det till att planera så att jag har hjälp rätt dagar för annars är jag nog snart tillbaka i diket och kravlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela