Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag önskar så mycket! =)

Publicerad 2013-01-05 11:17:25 i Vanlig vardag,

I morse när jag var till stallet fick jag ett akut behov av att åka någonstans och titta på människor. Sitta på ett cafe och bara titta ut genom ett fönster på alla människor som passerar. Nu lär det inte hända idag för jag har inte planerat in något sådant. Det jag längtar mest efter är att få vara inne i Sthlm och sitta och glo. Själva staden alltså.

Jag ska ner till stallet och ha en skön dag. Softa lite och ta det lugnt. Jag är så sjukt riden på att motionera min häst, men det går inte ens att prova eftersom det är isgata överallt. Jag önskar mig lite is bort. Ibland undrar jag om det inte är meningen med vissa saker. Det kanske är meningen att jag inte ska kunna rida just nu för att jag ska vila ytterliggare. Om jag ska vara ärlig orkar nog inte min kropp det ändå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela