Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag och Hjärnan har precis haft ett samtal

Publicerad 2013-01-21 11:59:12 i Vanlig vardag,

Har ni inte tänkt på att det ibland känns som att jag är en person och hjärnan är en annan. Jag sa precis och hade ett samtal med mig själv, ni behöver inte vara oroliga, det var ett rent tankemässigt samtal alltså inget högljutt. Nej, om det inte var jag och Hjärnan, var det min onda och goda sida. Den ena talade om för mig vilken jävla mes jag är och den andra, det sunda förnuftet försökte vara den kloka delen. Det blev något mittemellan som vann.
 
Känslan styr hur man lever, men ibland kanske känslan säger fel. Jag kände mig fattig idag så jag öppnade helt enkelt kontot tittade på siffran, satte mig och räknade. Konstaterad att jag inte var så fattig som jag kände mig. Måste sluta tänka mig fattig faktiskt. Det är inte hållbart i längden. Jag är ju egentligen inte fattig, jag bara tänker mig så.
 
Det gjorde att jag i morse kom på vad jag ska göra med min närmaste framtid. Varför göra det enkla svårt? Allt som krävs är lite tankegång och att fundera över vad som är möjligt och inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela