Real Time Analytics

Livet På En Kant

Försäljning på Tradera - check!

Publicerad 2013-01-19 15:22:00 i Vanlig vardag,

Kändes fett bra i morse när senaste mailen kom upp på bildskärmen och jag såg att ena bhn nu var köpt. Asnice att försäljningen på Tradera kommit igång. Nu ska jag göra iordning lite fler annonser och lägga ut så jag har löpande försäljning där.
Jag har lite fler saker jag vill köpa in också, men jag får ta det eftersom. Just nu känner jag att jag vill sälja en hel del av det jag har hemma för lagret är rätt stort just för sekunden.
Sedan ska jag också göra iordning webshopen, men det går lite segt och jag orkar inte stressa på mig själv något. Jag önskar att jag hade påbörjat det här för något år sedan, men bättre sent än aldrig och idag är ju perfekt det också.
Har ni någon gång tänkt på att alla dagar är perfekta att börja något med? Det finns egentligen inget som gör morgondagen bättre än dagdagen. Eller hur!? Tänk efter och kom på en anledning som motsäger det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela