Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det värsta jag vet

Publicerad 2013-01-30 08:29:24 i Vanlig vardag,

Det värsta jag vet är dem som har musik eller något som helst ljud på sin hemsida. När det dessutom inte finns en avstängningsknapp är helvetet totalt.
 
1. För det första blir man döv för av någon outgrundlig anledning är det alltid högsta volym på detta ljud som krasar sönder hjärnan.
 
2. För det andra är det väldigt få som vill höra samma sak som dig. Köp en CD-skiva och lyssna på det du vill hemma alt ladda hem skiten olagligt från nätet. Alla gör det ju ändå.
 
3. För det tredje, meningen med en hemsida är att man ska läsa. Det går inte att koncentrera sig när någon sågar hjärnan mitt itu.
 
4. För det sista, enda sättet att bli av med oljudet är att stänga ner skiten. Det spelar ingen roll hur viktig anledningen till att jag besökte sidan är - det går inte att vara kvar inne på sidan. Meningen med att överhuvudtaget ha en sida är helt bortkastad.
 
 
Nej, ha för fan inte ljud på sidan som inte är valbart. Gör en pop-upruta eller något i början där man kan välja.
 
Dessutom vill jag bara säga att det är SÅÅÅÅÅÅ mitten-slutet på 90-talet att ha ljudsnutt på sin sida (inkluderade även min sida på den tiden) och det är faktiskt 2013 nu.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-01-30 20:49:39

Jag håller med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela