Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför har jag inte gjort det här innan?

Publicerad 2013-02-07 18:36:28 i Vanlig vardag,

Varför började jag inte tidigare med det här? Det är ju hur roligt som helst. Jag älskar det verkligen. Idag har jag slagit nytt säljrekord. Fast det är klart, jag har inte hållt på så länge och jag har inte hunnit lägga ut så många annonser tidigare så rekordet var inte av gigantiska mått - ännu! =)

Nu börjar det iaf bli dags att köpa in nytt. Det börjar sina i lagren och jag behöver fylla på innan det är helt slut. Nya stringtrosor kommer att köpas in. Vad ni än säger är det uppenbart att folk använder det för det säljer som smör.... Idag började också några att köpa trosorna jag köpt in som var i lite större storlekar. Det är roligt för där var kvaliten verkligen topp-topp och det känns bra att sälja sådana kläder.

Jag har kollat lite på vad jag ska köpa in härnäst och har lagt lite saker i min "cart" redan.

Det är också beställt hem en sample på ansiktsmask och den kommer inom någon vecka. Är den bra - ja, då finns den snart tillgänglig för er att köpa också. =)

Ha det gött! Nu ska jag fortsätta packa paket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela