Real Time Analytics

Livet På En Kant

Väggar och databaser - problem är till för att lösas!

Publicerad 2013-02-04 15:02:45 i Vanlig vardag,

På onsdag kommer min mamma förbi då ska vi kolla på hur vi ska bygga en vägg. Vi behöver nämligen höja delen med trä för gallret måste komma högre upp. Problemet är att den nedre delen av väggen är av 32 mm plank och de tillverkas inte idag. Problem är väl till för att lösas och det här är ett rent sakligt och materiellt problem. Det ska bli skönt att få det gjort. Vi kommer också att titta på databasen som jag försökt mig på och fattar noll. Tack gode G för experthjälp på nära håll!
 
Det ska iaf bli skönt för väggen måste upp och den måste vara säker. Det är liksom dags nu. Jag måste förbereda inför framtiden. Det här är en del i det projektet. Jag och S har även påbörjat projekt städa ur en annan del. Det var äckligt gammalt mögligt och dammigt skit, men vi fick till lite så vi är iaf på G med även den delen.
 
Nu ska jag förbereda middag som idag kommer att bestå av linsbiffar och tzatziki. Jag får äta hur mycket vitlök jag vill för jag kommer ändå inte att träffa någon man idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela