Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snart så....

Publicerad 2013-02-13 11:00:00 i Vanlig vardag,

Tiden bara flyger iväg. Just nu känns det som det. Jag har saker jag MÅSTE göra, men ibland är det som att det inte riktigt är dags ännu. Jag borde ha ångest över att jag inte ordnat med det ännu. Countdown - 10 dagar på en sak. Jag vill inte berätta förrän jag är där, men det kommer att ske just den dagen.
 
Sedan måste jag fundera över livet. Vad ska jag göra med min framtid? Jag måste lösa vissa saker. Ha en plan, be till någon högre makt att det går vägen och sedan, när jag står på sista änden, då måste jag avsluta det sista. Det är enda vägen jag kan gå.
 
Jag ska lyckas och det ska gå vägen. Det finns inget annat. Hur många som än hatar mig, vilket jag egentligen skiter i, ska jag lyckas. Det spelar ingen roll hur många käppar i hjulen ni försöker sätta för mig. Det roliga i det hela är att ju mer ni hatar mig, desto viktigare innebär det att jag är för er. Jag hatar ingen. Ni är inte så mycket värda för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela