Real Time Analytics

Livet På En Kant

Du kan, du vill och du ska - segra!

Publicerad 2013-02-16 19:05:00 i Vanlig vardag,

Du vet att du har önskat dig det här. Du gjorde det förut. Du tänkte bara i en annan bana och inte att det var så här det skulle gå till. Kommer du inte ihåg sist? Det gjorde nog lika ont då, fast du har förträngt, gömt undan. När allt kommer upp till ytan igen kommer allt tillbaka, Allt det gamla och allt det nya. Du måste kämpa dig igenom. Det finns inga genvägar. Tänk efter lite snabbt och konstatera att det bara är senvägar. Du vet det själv och har vetat det hela tiden. Vad väntar du på? Bättre tider?
 
Bättre tider är aldrig senare. Bättre tider är nu. Här och nu.
 
Tänk livet gav dig en möjlighet, kom ihåg det, använd den. Livet är fullt av bra människor runt dig. Använd dig av dem. De är godhjärtade och vill dig väl. Det är enda sättet. Lär dig hitta rätt när du gått vilse. Du vet att du kan läsa en karta från alla dess håll och ledder. Du kan även läsa kartan "mitt liv" från alla håll och ledder. Bättre än någon annan på hela det här jordklotet faktiskt. Du kanske inte har varit redo förrän nu. Du kanske inte tycker att du är redo nu heller, men livet har tagit dig hit och kommer du ihåg? Du bad om att få det här avklarat. Det är inte omöjligt. Du såg ju filmen för ett tag sedan. Filmen du vet. När du fick iden. När du fick tanken. Om den tanken fungerade på A så fungerar den säkerligen på B också. Du vet, livet är inte så svart, det finns en gråskala också och nu behöver du ta fram den. Använd all den kapacitet du besitter. Du känner till alla stordåd du klarat av tidigare. Du kan göra det igen. Du vet vad du behöver för att bli frisk. Du vet vem du ska be om hjälp. Den bästa hjälpen. Du vet att det här är ett steg i den process du sett sedan en tid tillbaka. Plötsligt faller alla bitar på plats. Du ser det ju hända. Du är bara rädd. Du är bara rädd. Du är bara rädd. Alla är rädda ibland. Det är en del av livet.
 
Du kommer att överleva, även om ditt straff har varit svårt. Tänk på alla dina vänner. De är många och det är bra. Du har ett gott hjärta och när det här är över kommer du att kunna bestiga berg otränad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela